Walid Ajubi

Wat houdt mijn personal training in?

Mijn personal training staat vooral bekend om de stok achter de deur te zetten. Ik werk graag met klanten die toegewijd zijn en die hun grenzen willen verleggen. Ook zorg ik voor genoeg uitdaging en variatie in een mooi gedisciplineerd programma.

Hoe gaan we aan de slag?

We maken altijd eerst een afspraak voor een kennismaking. Hier bespreken we ook alle details die we gaan vastleggen. In het gesprek laat ik weten hoe ik te werk ga en vraag ik daarbij wat jouw verwachtingen zijn. Dit wordt allemaal genoteerd in een intake formulier. Zodra je aan de slag wilt gaan, plannen we de trainingsdagen in en maken we een nieuwe afspraak voor het meten en wegen. Tussentijds maak ik een voedingsschema en trainingsschema op basis van jouw trainingsdoel. Ieder trainingsmoment ben ik er bij om je aan te sturen en te zorgen dat je bewustwording creëert. Aan het einde van het traject wordt er nog een afspraak gepland om het behaalde resultaat te evalueren.

Waarmee kan je bij mij komen?

Als personal training sta ik open voor veel dingen. Ik ben voornamelijk gespecialiseerd in bodybuilden, boksen, core trainingen, mindset trainingen, High intensity interval trainingen en nog veel meer. Van alles is bespreekbaar!