Zoek
Sluit dit zoekvak.

Algemene Voorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten van wolvnutrition, de toegang en het gebruik van de website www.wolvnutrition.nl, en de producten en/of diensten van wolvnutrition. Door van de website gebruik te maken en/of van één of meerdere producten en/ of diensten van wolvnutrition, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden.

ALGEMEEN

Identiteit van de ondernemer

Naam onderneming: WolvNutrition

Vestigingsadres

Geestakker 548

5625XL EINDHOVEN

Telefoonnummer: 

E-mailadres: info@wolvnutrition.nl

KvK-nummer: 69149526

Btw-identificatienummer: NL002241164B68

TOEPASSELIJKHEID

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van wolvnutrition zijn bij uitsluiting van eventuele andere algemene voorwaarden deze Algemene Verkoopvoorwaarden (hierna: voorwaarden) van toepassing.

Van het in de voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverminderd van kracht blijven.

Het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden onvoorwaardelijk accepteert.

OVEREENKOMST EN AANBIEDINGEN

Alle aanbiedingen van wolvnutrition zijn vrijblijvend en wolvnutrition behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is, dan wel indien sprake is van publicatie- en/of drukfouten.

Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door wolvnutrition. wolvnutrition is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald.

LEVERING

Voor de verzending werken wij samen met Post NL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 1 werkdag, als je voor 20.30 uur besteld is je bestelling vaak de volgende dag al in huis! Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. 

info@wolvnutrition.nl

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95. Voor verzending naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten € 8,95. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,95 voor bestellingen binnen Nederland

€ 8,95 voor bestellingen naar België en Duitsland

Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Ophalen op een ophaalpunt 
Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een ophaalpunten. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen een week ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.

TARIEVEN EN BETALINGEN

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief handeling- en verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

Betaling dient bij het plaatsen van uw bestelling te geschieden middels iDEAL, Creditcard, Klarna of PayPal.

EIGENDOMSVOORBEHOUD

De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan wolvnutrition verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de verzending op u over.

ONTVANGST EN RETOURNERING

Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt retourneren. Hiervoor online het herroepingsformulier downloaden en printen. Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar wolvnutrition.nl

Voor producten waarbij hygiëne van belang is, zoals tabletten, capsules, poeders, dranken, crèmes, oliën en andere gesealde producten, geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (eventuele verzegeling in tact) retour kunnen worden geaccepteerd. Wanneer u producten bij gebruik heeft beschadigd, kunnen we dit in rekening brengen. 

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. 

Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd zonder dat hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice van wolvnutrition.nl.

OVERMACHT

De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien u al hetgeen u op grond van enige overeenkomst aan wolvnutrition verschuldigd bent, heeft voldaan. Het risico ter zake van de producten gaat reeds op het moment van de verzending op u over.

DIVERSEN

Wolvnutrition is bevoegd om bij de uitvoering van uw bestelling(en) gebruik te maken van derden.

Wolvnutrition behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te allen tijden te wijzigen.

TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHTER

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.